Nemo Resto Cazador

Op 18-03-2021 mochten wij verwelkomen een verfijnd hengst veulentje die we de naam NEMO hebben toebedeeld. Zijn moeder Fata Morgana heeft keurig na 325 dagen dracht de bevalling volgens het boekje ingezet. Dit keer heeft alleen de camera op stal zijn werk gedaan, en met mijn half wakend oog stond er om 03.30 een veulentje te wankelen naast de moeder. Een sprintje naar stal en het wonder van de natuur was weer daar. Over de kleur ………het lijkt een vos bont falabella paardje, maar met de lichte palomino kleuren langs de benen en de buik, kan het nog zo maar Palomino bont worden. Dit mannetje lijkt onverschrokken en vol vertrouwen naar ons en is nu al een knuffel veulentje. Het beloofd weer een mooie bijdrage aan het unieke Falabella ras. 

Nemo Resto Cazador is uit de combinatie  v/ Rdadkiewa F. Romero  m/ Fata Morgana

Falabella Nemo Resto Cazador

Falabella Nemo Resto Cazador

 

Bovido Resto Cazador

Wederom een prachtige bevalling waar we altijd op hopen. Op 09-04-2021 om 20.00 waren we weer getuige van de geboorte van een wel heel kleurrijk zwart bont hengst veulentje. Als eerste uit het geboortevlies een bijzonder getekend hoofdje, met aan de ene kant zwart en aan de andere kant een witte vlek rond het oog. We verdwalen alweer in de kleurbenoeming splash overo, tobiano ?……..maar met 2 blauw oogjes een beauty ! Binnen het uur de darmpek eruit, de nageboorte eruit, en de eerste biest erin. De moeder is onze Kampioens merrie Bibi Resto Cazador in een combinatie met ook weer een Kampioens hengstje Pablo del Charco. De naam Bovido Resto Cazador, wat als roepnaam Bo zal worden.

We konden niet om zijn kleurenpatroon heen wat bij zijn geboorte wat op een klein kalfje leek, Bovido is in het Spaans “kalfje”  -Er is in ieder geval een mooie toekomst weggelegd voor dit mooie mannetje 

Falabella foal 2021

Falabella foal 2021

2021

Volg ons op Facebook

Falabella Friends on Facebook

Volg ons op Instagram

Falabella Friends on Instagram