Azul Resto Cazador – Algemeen Europees + Dag kampioen 2022 

Trots op deze prachtig uit gegroeide falabella hengst, die op de EFS keuring van 2022 met de hoogste score beloond werd in de categorie hengsten tot 87 cm schofthoogte. Hierna uitgeroepen tot Algemeen Europees kampioen, om vervolgens ook de sherp omgehangen te hebben gekregen als Dag kampioen 2022

Falabella Azul Resto Cazador Champion 2022

Falabella Azul Resto Cazador Champion 2022

 

Falabella Azul Resto Cazador

 Azul Resto Cazador – Algemeen Europees Kampioen 2016

Azul Resto Cazador Algemeen Europees Kampioen 2016

Azul Resto Cazador
Algemeen Europees Kampioen 2016

 

Een parmantig verheven klein Falabella hengstje, geboren op 15-05-2014, die op de Falabella keuring 2014 veel lof kreeg toegesproken door de jury, een “parel” voor de toekomst !, zijn zilvergrijze kleur en blauwe oogjes zijn inmiddels in de genen verstopt, en we mogen de kleur “”smokey black” aan zijn haardos toekennen. Azul zal uitgroeien tot een pittig en alert mannetje, op zijn hoede bij alles wat nieuw en anders is, maar brutaal genoeg om erop af te gaan, zijn half zusje Bibi is zijn favoriete speelmaatje, en met een tomeloze energie ravotten ze de dag door in het weiland.

In July 2014 werd Azul Algemeen Jeugdkampioen van de hengsten, binnen deze rubriek vielen in dat jaar alle veulens en 1 en 2 jarige hengsten.

July 2015 Azul is dan ruim 1 jaar, werd hij op de keuring beloond met een 1ste premie GOUD.

En de “parel voor de toekomst” maakte bij de jury zijn belofte waar in July 2016 – ALGEMEEN EUROPEES KAMPIOEN, met de hoogst haalbare score van 94 punten voor bouw/uitstraling en beweging.

Falabella Azul Resto Cazador

 

Azul Resto Cazador

Volg ons op Facebook

Falabella Friends on Facebook

Volg ons op Instagram

Falabella Friends on Instagram