Guapo Resto Cazador

Op 14-05-2020, de merrie Calista verraste ons toch weer, zonder enig voorteken, en aan de geboortemelder onder camera toezicht, na een korte check in de avond op stal, weer terug in huis met een kop thee in de hand, een blik op de camera en ja-hoor de bevalling had zich ingezet – tussen check en huis zat nog geen 5 minuten !  Een probleemloze bevalling uit het boekje met als resultaat een fantastisch mooi geproportioneerd hengst veulentje in een helder kleuren pallet. Een breed voorhoofdje met een duidelijk disje, klein neusje en met blauwe oogjes erin. Stevig en klein zal hij opgroeien in de elite klasse van het falabella ras.

De vader Manuelo, een driekleurig Kampioens falabella hengst heeft zijn afdruk duidelijk achter gelaten in dit sterke nageslacht. Onverschrokken en brutaal treedt hij je tegemoet, een bijzonder mannetje waar we iedere keer weer met verwondering naar kijken.

Falabella Élite Resto Cazador

Falabel

Falabella Manuelo vd Enckhoeve dagkampioen

Élite Resto Cazador

Geboren 25-05-2020 een uiterst verfijnd klein Falabella hengstje in een bijzondere kleur die we omschrijven als smokey cream Tobiano. Iedere bevalling heeft wel zijn eigen verhaal, maar deze zagen we niet aan komen. De merrie Suela del Quilla heeft zich verschanst buiten het bereik van de melder en heeft s’middags het leven gegeven aan dit veulen die we aantroffen bovenop een houtwal ( circa 60 cm hoog) . Een vroeg geboorte -3 weken voor de verwachte datum- en een verwarrende start. Fragiel en kwestbaar maar met voldoende levenslust zijn we de eerste dagen in gegaan. Elegant in een fluweel zacht licht beige jasje naast de gitzwarte moeder x Rzadkiewa F.Romero  maakt er een kleuren feestje van.

Falabella Rzadkiewa F Romero

 

2020

Volg ons op Facebook

Falabella Friends on Facebook

Volg ons op Instagram

Falabella Friends on Instagram