Bibi Resto Cazador

Met trots presenteren wij u onze

Europees JEUGDKAMPIOEN  van het  FALABELLA STAMBOEK EUROPE  2015

Falabella Bibi Resto Cazador

Falabella Bibi Resto Cazador

Europees MERRIE KAMPIOEN 3 jaar en ouder van het FALABELLA STAMBOEK 2017

Falabella Bibi Resto Cazador

Falabella Bibi Resto Cazador

Een super chique merrie in een mooie brons bruine kleur, voorzien van alle Appaloosa kenmerken die je kunt bedenken, dat belooft kleurverrassingen als ze later zelf veulens zal krijgen! Tijdens de jaarlijkse keuring van het Falabella stamboek sprak de jury vol lof over deze kwaliteits merrie .

Algemeen kampioen van de 1 en 2 jarige Falabella’s  zowel van de hengsten als van de merries is toch wel een bijzonder momentje in het leven van een fokker. Een mooi slank hoofdje met de ogen van de moeder waar je je in kan spiegelen, beenstanden om jaloers op te zijn, en met een zeer gewenste romp verhouding en hals aanzetting. Als fokker houd ik van een weelderige haardos, maar daar is ze helaas niet mee uitgerust.

Voorzichtig en een beetje terughoudend is ze opgegroeid, achter de staart van haar moeder, die als Alpha merrie de merrie groep domineert. Samen met haar jaargenoot Azul heeft ze het afspenen positief verwerkt, en kwam ze dapper op eigen benen te staan, aangemoedigd door dit brutale mannetje heeft ze de wereld op haar eigen benen leren kennen.

In augustus 2017 werd deze prachtige merrie bekroond met de titel Algemeen Merrie kampioen 2017, mooier en beter is er dus niet !

Heel zachtaardig sensibel en vriendelijk van karakter, en dan nog beeldschoon, en van goede komaf, er is een mooie toekomst voor haar weggelegd.

Voor 2019 verwachten wij een veulen van Bibi Resto Cazador, in een combinatie met de bekroonde zwart bonte appaloosa hengst Fuente del Charco.

Falabella Bibi Resto Cazador FSE keuring 2017

Bibi Resto Cazador  Europees kampioen merries 2017

 

In onderstaand beelden (31-05-2014) vindt u de volledige bevalling van deze Falabella merrie, iedere keer weer een bijzondere gebeurtenis. Het is zoals de natuur het bedoeld heeft, probleemloos en zonder complicaties. Maar ik kan mij ook voor stellen dat er mensen zijn die dit lastig vinden om naar te kijken. Ik merkte aan de paar jonge kinderen die er toevallig bij waren dat het een bijzondere maar op sommige momenten ook een confronterende ervaring was.  Vooralsnog heb ik gemeend het openbaar te maken, aan de bezoeker van deze website de keus om de opname te starten.

Bibi Resto Cazador

Volg ons op Facebook

Falabella Friends on Facebook

Volg ons op Instagram

Falabella Friends on Instagram